Holly Hunter of Dalwhinnie

Tangelo van de Zuuthoeve x m. Miss Marple ster prest (Habsburg x Mythens xx)
Merrie (KWPN)
2012
PROK-goedgekeurd, Z springen, L dressuur
Stamboom

Holly Hunter is de vijfde en laatste nakomeling van de stermerrie Miss Marple. Haar vader is de bewezen springhengst Tangelo van de Zuuthoeve. Holly is Z springen en  L dressuur. Ze is misschien niet het allergrootste, maar toont in het parcours haar vechterslust, voorzichtigheid en kwaliteit. Ze heeft al veel prijzen in de wacht gesleept met haar amazone Robin Giesen. Ze kwamen op meerdere kampioenschappen van start. Sinds 2021 heeft Wim van den Broek de teugels overgenomen. Hij start haar in het Z springen. 

Holly’s moeder is de ster, prestatiemerrie Miss Marple. Ze kwam in de sport tot en met M sgw, M springen (startgerechtigd) en M1 dressuur. Miss Marple bracht al twee internationale springpaarden: Sherlock Holmes en True Evidence, beide afstammend van Calvados. Ook haar dochter Golden Eye K (v. Quality Time) en Holly Hunter of Dalwhinnie bereikten het Z springen. 

Holly kreeg in 2016 een merrieveulen van Eldorado van de Zeshoek (Liberty of Dalwhinnie) en in 2017 een hengstveulen van Corico Z (Charlie of Dalwhinnie Z). Ze wordt in 2022 weer gedekt. 

Naar onze paarden

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.