Eventing

Bij Stal Dalwhinnie bent u aan het juiste adres voor een crosstraining!  We hebben verschillende op- en afsprongen, een waterbak, boomstammen en verplaatsbare eventinghindernissen. De hindernissen staan in een weiland op een zandbodem, die ook bij slecht weer goed blijft.  We hebben degelijk en veilig materiaal en ons oefenterrein is uitermate geschikt voor beginnende SGW-ruiters of jonge paarden. Jan Oortveld is gecertificeerd instructeur in de richtingen allround en eventing. In het verleden reed hij internationale eventingwedstrijden met het paard Cor de Liemers (v. Cor de la Bry√®re). Jan is al jaren een van de vaste instructeurs van SGW Regio Oost. 

Oefencross

 De eerstvolgende oefencross is op: 

* Zondag 14 oktober (opgeven is nog mogelijk!) 

Tijdens de oefencross krijg je in een groepje van maximaal 5 combinaties les van Jan Oortveld. Aan het einde van de les kun je een oefencross rijden. Er zijn twee routes: 1 voor beginners, 1 voor gevorderde ruiters. Kosten: 17,50 euro per persoon. Opgave via: jan.oortveld@live.nl. De groepen worden per niveau ingedeeld.
Cap en bodyprotector zijn verplicht tijdens de les. (Wedstrijd)ervaring is niet verplicht, plezier staat voorop! Let op: crossen met een dressuurzadel is niet toegestaan! 

Meer weten over het harnachement en de uitrusting tijdens de cross? Klik hier!

Hieronder een kleine impressie van de oefencrossen. Je kunt op onze Facebookpagina nog meer foto’s van oefencrossen vinden.