KENNEL

Introductie
In 1991 schaften Jan en Gonny Oortveld hun eerste Labrador Retriever aan. Al snel werd Gonny besmet met het ‘labradorvirus’. Sinds 1993 is zij professioneel gaan fokken onder de kennelnaam ‘Dalwhinnie’. Die naam is afkomstig van een favoriete whiskey en betekent in het Keltisch ontmoetingsplek.

Filosofie
‘A dog is for live, not just for Christmas’. Onder dit motto proberen we voor onze labradorpups serieuze liefhebbers te vinden. bo showEen mooie hond staat bij ons hoog in het vaandel, maar het allerbelangrijkste is zijn gezondheid.
Kennel Dalwhinnie fokt volgens de richtlijnen van de Nederlandse Labrador Vereniging. Al onze honden zijn dus gecontroleerd op heupen, ogen en ellebogen en bezitten een stamboom. Gonny Oortveld is regelmatig in binnen- en buitenland op hondenshows te vinden.

Ringtraining
Eens in de twee weken op woensdag verzorgt Gonny OortveldĀ ringtrainingen voor nieuwe combinaties. Lijkt het u leuk om uw hond uit te brengen op shows? En kunt u wel wat hulp in de ring gebruiken? Kom dan eens vrijblijvend kijken!