Eventing

Bij Stal Dalwhinnie bent u aan het juiste adres voor een crosstraining!  We hebben verschillende op- en afsprongen, een waterbak, boomstammen en verplaatsbare eventinghindernissen. De hindernissen staan in een weiland op een zandbodem, die ook bij slecht weer goed blijft.  We hebben degelijk en veilig materiaal en ons oefenterrein is uitermate geschikt voor beginnende SGW-ruiters of jonge paarden. Jan Oortveld is gecertificeerd instructeur in de richtingen allround en eventing. In het verleden reed hij internationale eventingwedstrijden met het paard Cor de Liemers (v. Cor de la Bry√®re). Jan is al jaren een van de vaste instructeurs van SGW Regio Oost. 

Oefencross

 De eerstvolgende oefencross is op: 

* Maandag 22 april (Tweede Paasdag)
* Zondag 19 mei
* Zondag 16 juni
* Zondag 21 juli 

Tijdens de oefencross krijg je in een groepje van maximaal 5 combinaties les van Jan Oortveld. Aan het einde van de les kun je een oefencross rijden. Er zijn twee routes: 1 voor beginners, 1 voor gevorderde ruiters. Kosten: 17,50 euro per persoon. Opgave via: jan.oortveld@live.nl. De groepen worden per niveau ingedeeld.
Cap en bodyprotector zijn verplicht tijdens de les. (Wedstrijd)ervaring is niet verplicht, plezier staat voorop! Let op: crossen met een dressuurzadel is niet toegestaan! Na plaatsing van de definitieve startlijst wordt er bij afwezigheid zonder afmelding 10 euro in rekening gebracht! 

Trainen op andere locaties

Het wedstrijdseizoen begint in maart weer en natuurlijk wil je je hier goed op voorbereiden! Jan helpt je hier graag bij! In 2019 wil hij wedstrijdruiters begeleiden door middel van passende, op maat gemaakte training op verschillende locaties. Samen met Jan oefen je in een groep van maximaal 5 ruiters op andere terreinen. De volgende data is Jan op locatie: 

  • Zaterdagmiddag 24 maart (op het terrein van Wendela Schlimmer in Ede)
  • Zondagmorgen 31 maart (op het terrein van Rob Janssen in Hernen) 

Meer weten over het harnachement en de uitrusting tijdens de cross? Klik hier!

Hieronder een kleine impressie van de oefencrossen. Je kunt op onze Facebookpagina nog meer foto’s van oefencrossen vinden.